Vejledningscaféen

Er du ung under 30 år, og ønsker du hjælp til valg af uddannelse eller beskæftigelse, så er Vejledningscaféen det helt rigtige forløb for dig.

Her på siden kan du blive klogere på hvad Vejledningscaféen kan hjælpe dig med. Du også finde hjælp her på siden, hvis du allerede er tilknyttet Vejledningscaféen.

Læs mere

Vejledningscaféen er et kompetenceafklarende forløb, hvor du som ung under 30 år kan få vejledning og guidning til dit fremtidige uddannelsesvalg og jobsøgning.

Forløbet kan vare op til 4 uger - afhængig af din situation, og det er en kombination af oplæg og drøftelser, “værkstedsarbejde” og individuelle samtaler, som tilpasses individuelt efter dine behov, interesser og kompetencer.

I forløbet vil du få vejledning til at udarbejde CV og ansøgningsmateriale samt praktisk hjælp til de behov, der måtte opstå. Vejledningscaféen sørger for hyppig og tæt kontakt med dig i perioden for at understøtte dine valgkompetencer i forhold til din positive destination.

Nedenfor finder du forskellige temaer, som kan være brugbare for dig i forbindelse med dit forløb i Vejledningscafeen. Filerne kan du downloade til din computer via links herunder. 

Det anbefales at du downloader filerne via browseren Google Chrome, da Internet Explorer ikke tillader download af disse filer til din computer.

CV

Jobansøgningen

Effektiv jobansøgning 

Gymnasiale uddannelser

Videregående uddannelse 1

Videregående uddannelse 2

Ufaglærte jobs

Erhvervsuddannelserne (EUD/EUX)

Hør om vejledningscaféen

Dit personlige CV

Gymnasielle uddannelser

Effektiv jobsøgning

AMU uddannelser og TAMU

Kontakt 

Ring til Vejledningscaféen

41 93 62 00