Bolig og støtte til unge i hjemløshed

Hjørring Kommune kan hjælpe dig, hvis du har brug for støtte/hjælp til at finde/beholde en bolig

- Er du borger i Hjørring Kommune?
- Er du mellem 18 og 30 år?
- Befinder du dig i hjemløshed eller er du i risiko for at ende i hjemløshed?

Kan du svare ja til de tre ovenstående spørgsmål, så du få hjælp til at finde eller fastholde en bolig.

Ansøg via HJEM-skemaet

For at søge om hjælp skal du udfylde HJEM-skemaer, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og finder ud af hvilken for for hjælp du har brug for og som vi kan tilbyde.

HJEM-skemaet kan udfyldes og sendes online her

HJEM-skemaet kan printes og udfyldes fysisk her

Det fysiske HJEM-skema kan du aflevere til os på to måder:

1. Aflevér det i postkassen foran Borgerservice, Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring

2. Send det med posten på denne adresse (skriv ”HJEM” øverst i venstre hjørne på kuverten):
    Myndighed Handicap
    Springvandspladsen 5
    9800 Hjørring

Har du brug for hjælp til at udfylde HJEM-skemaet?

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde, indsende eller aflevere HJEM-skemaet, kan du ringe på telefonnummer 72 33 50 67 mellem kl 9:00 og 12:00 på alle hverdage undtagen onsdag.

Har du brug for hjælp til at udfylde HJEM-skemaet?

Ring mellem kl 9:00 og 12:00 på alle hverdage undtagen onsdag