Fritidsaktiviteter og fællesskaber - til dig der er ung kvinde mellem 16 og 24 år

Har du overvejet at deltage i en fritidsaktivitet og blive en del af et inspirerende fællesskab?

Fritidsaktiviteter handler ikke om at være den bedste, men at opdage fællesskabet og dine egne styrker - og det kan være med til at forme din fremtid på fantastiske måder.

Dyk ned i nogle af de spændende muligheder, der venter på dig!

Bjergby/Mygdal

Form dit helt eget fritidsfællesskab!

Hos os i Bjergby/Mygdal bestemmer I helt selv, hvad I har lyst til at lave. Lige nu er vi 15 deltagere, men vi mangler flere smil i vores dejlige fællesskab – så kom og vær med!

Vi mødes 1-2 gange om måneden, hvor det er forskellige aktiviteter hver gang. Det fede er, at du kan være med til at få indflydelse på, hvad du har lyst til at lave i din fritid. Alle ideer er gode ideer, og sammen skaber vi de fedeste dage.

Tjek ind på vores Facebook-gruppe UNGe kVINDER i BMI

I Facebookgruppen fortæller vi, hvad vi laver, og hvilke nye fede aktiviteter du skal tage del i.

Vi glæder os til at se dig og høre dine ønsker for, hvad du gerne vil lave i din fritid.

Yong Do Kwan

Bliv en del af et kampfedt fællesskab!

Hos Yong Do Kwan Taekwondo kan alle være med til at prøve kampsport på den fede måde og samtidig være en del af et fedt fællesskab.

Kom med til vores introdag til Taekwondo den 27.april 2024, kl.12:00-16:00.

Tilmeld dig en kampfed eftermiddag her!

Det er gratis at deltage, og der er plads til alle niveauer. Du kan komme alene eller sammen med veninder, hvor I har mulighed for at prøve forskellige hold sammen og hver for sig.

Vi glæder os til at se jer!

 

Fortuna Hjørring

Fodbold, fællesspisning og hygge!

Kom og vær en del af den fantastiske Fortuna-familie, hvor mange forskellige personer bliver samlet om én ting - nemlig fodbolden. Vi har masser af smil, glæde og grin i foreningen...

MEN vi mangler flere, og vi er helt sikre på, at det er lige netop dig! Så kom og vær med til fodbold, fællesspisning og hygge i Fortuna Hjørring, Landlyst 8!

25.april  kl. 18.30 - læs mere her!

9. maj  kl.18.30  - læs mere her!

Alle kan spille fodbold i Fortuna Hjørring uanset niveau, så det eneste, du skal huske at medbringe er et smil. Vi starter med en let omgang hyggefodbold, og efter træning er der fællesspisning i Fortunas klubhus.

 

 

Løkken Surf Klub 

Mærk vandet og friheden!

Bliv en del af det fantastiske fællesskab og mærk friheden, som naturen og vandet kan give.

Årets første Ungesurf er allerede blevet sparket i gang den 10. april, men frygt ej alle landkrabber, for I kan nå det endnu.

Den 17. april er der igen Ungesurf, og vi håber at se nogle helt nye smil, teknikker og seje vindere på vandet.

TJEK OS UD PÅ INSTAGRAM @LOKKENSURFKLUB OG SEND OS EN BESKED HER, HVIS DU KOMMER.

Læs mere om UngeSurf her!

Alle kan være med hos os, også selvom du ALDRIG har surfet før. Vi står med armene åbne, og vandet er klar med bølger! Det bliver så fedt!

VI SES PÅ VANDET!

 

 

 

 

Hjørring Tennis/Padle

Padel, Pizza og plads til dig!

Hos Hjørring Tennis og Padel er der plads til alle. Så kom og vær med til en hyggelig aften, hvor fællesskabet, nye venskaber og PIZZA er i højsædet!

Vi vil gerne invitere jer til ”Padel og Pizza”  fredag d. 17. maj

Tilmeld dig Padel og Pizza her!

Her vil der selvfølgelig være mulighed for padelspil, hvor alle er velkomne uanset niveau, og efterfølgende vil der være spisning i Padelcentret.

KOM OG MÆRK GLÆDEN I PADEL – men skynd dig! Der er kun plads til 12!

Vi glæder os til at se dig!

Vrå gymnastik

Girl Power Night Out!

Vrå Gymnastik er klar til at sætte gang i noget nyt, og denne gang er det jer unge kvinder, der er i fokus! Vi har ikke planlagt aktiviteterne, for vi tror på, at I har fingeren på pulsen, når det kommer til jeres egne interesser og ønsker for aktiviteter.

Derfor inviterer vi jer til en speciel "Girl Power Night Out" - en aften dedikeret kun til jer og jeres idéer!

Vi inviterer til "Girl Power Night Out" efter sommerferien 

Hold øje med vores hjemmeside og FB her! 

Vi vil skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med lækker mad, spændende goodie bags, og masser af socialt samvær. Men vigtigst af alt vil vi høre fra jer! Hvad drømmer I om at lave i jeres fritid? Er der noget, I brænder for, som I ønsker at se blive til virkelighed? Hvilke aktiviteter ønsker I at se for unge kvinder mellem 16 og 24 år? Måske har I endda evnerne til at blive instruktører og guide andre unge kvinder i sjove aktiviteter.

Om projektet

Hjørring Kommune og DGI Nordjylland er gået sammen om et 2-årigt projektsamarbejde.

Formålet med projektet er, at flere UNGe kVINDER, i alderen 16-24 år, skal være en del af det stærke fællesskab i fritidslivet.

Seks folkeoplysende foreninger er med i projektet og har modtaget en pose penge til at oprette spændende aktiviteter til målgruppen. I projektet er der nedsat et UNGe kVINDER Crew, som skal spille en central rolle i udformningen og kommunikationen af projektet.

Udover de seks foreninger, som er med i projektet, er der også en bred vifte af andre foreninger i Hjørring Kommune, som laver spændende fritidstilbud til målgruppen.

Kontakt ved spørgsmål til projektet?

Cille Bundgaard Holst
Fritidskonsulent