Vrå Børne- og Kulturhus kåret som vinder af prisen for ’Årets Skolebyggeri 2022’ på dagen for officiel indvielse

Publiceret 22-06-2022

Der var feststemning i dag til indvielsen af Vrå Børne- og Kulturhus, som blev fejret med sang, musik og taler. Og der var flere ting at fejre. Vinderen af ’Årets Skolebyggeri 2022’ blev nemlig kåret under indvielsen - og det var Vrå Børne- og Kulturhus, der løb med sejren.

Nohrcon kårer Vrå Børne- og Kulturhus til Årets Skolebyggeri 2022

- På vegne af hele Hjørring Kommune er jeg enormt stolt af, at vi har modtaget den flotte pris for ’Årets Skolebyggeri 2022’. Og at vi modtager prisen på dagen for vores officielle indvielse, er i den grad med til at sætte prikken over i’et! Det er et unikt byggeri, der kommer til at gøre en forskel for børn, unge og voksne i alle aldre i Vrå, fortæller borgmester Søren Smalbro (V), Hjørring Kommune.

Søren Smalbro fremhævede i sin tale Vrå Børne- og Kulturhus som et unikt hus for fællesskaber - ikke kun for børn og unge, men for alle borgere i Vrå og påpegede at byggeriet forhåbentlig også kan bidrage til, at flere vælger at bosætte sig i Vrå.

Efter det officielle program var der åbent hus, hvor alle havde mulighed for at gå en tur i og omkring den smukke bygning.

Fakta

Det er Nohrcon, der hvert år kårer Årets skolebyggeri. Alle har kunnet indstille forslag til prisen, og de indkomne forslag har derefter været igennem et dommerpanel, som har udvalgt 5 projekter. De 5 projekter er herefter blevet sat til offentlig afstemning, som nu er slut – og Vrå Børne- og Kulturhus har fået flest stemmer. Læs mere om kåringen af ’Årets Skolebyggeri 2022’ 

Læs mere om Vrå Børne- og Kulturhus