Naturmødet 2021 bliver både online og LIVE fra Hirtshals

Publiceret 17-02-2021

Og du kan godt begynde at glæde dig. Ja - faktisk kan du stadig nå at være en aktiv del af søndagsprogrammet, hvis du vil være aktør under Naturmødet.

Aktører, foreninger og organisation kan nemlig om søndagen frit byde ind med en aktivitet. Aktørerne bestemmer selv indholdet, og hvor det finder sted i landet, og arrangementerne kommer til at foregå på aktørernes egen digitale platform (fx Facebook, YouTube, Teams, Snapchat og Zoom). Vi vil også gerne, at der er liv, aktiviteter og oplevelser i naturen omkring Hirtshals, så vi ikke kun taler om naturen - vi skal også ud i den, mærke den, opleve den og udforske den. Vil du vide mere om dine muligheder for at være aktør under Naturmødet, så læs mere hér.

Og er du "bare" en interesseret verdensborger, så glæd dig til, at vi på en corona-tilpasset og sundhedsmæssigt forsvarlig måde præsenterer tre dage med dagsordenssættende naturdebatter og naturoplevelser. Både virtuelt, og når vi i trygge rammer mødes fysisk i Hirtshals. Naturmødet 2021 bygger nemlig videre på de gode erfaringer fra Naturmødet Online 2020, hvor mere end 60.000 kiggede forbi i løbet af de tre dage. Der bliver således mulighed for både at deltage hjemme fra skærmen i livedebatter og møde op som publikum i Green Room - den nye fysiske scene i Hirtshals. Og så - naturligvis - om søndagen, hvor vores aktører arrangerer et hav at events. 

Følg med på www.naturmødet.dk

Kontakt

Nanna Manbjerg Rasmussen
Programansvarlig og frivilligkoordinator
Naturmødet