Hjørring Kommune

Smitten i Hjørring Kommune overskrider incidens-grænse

Del

Styrelsen for Patientsikkerhed har i dag torsdag d. 2. december meddelt  Hjørring Kommune, at kommunen nu har et incidenstal på over 400. Derfor opfordrer Styrelsen for Patientsikkerhed nu til, at der bliver sat en række tiltag i værk over hele kommunen

I kommunen ligger incidensen på 449,58, og den seneste uge har der været 287 nysmittede.  Det betyder, at kommunen nu følger myndighedernes anbefalinger til tiltag ved høj lokal smitte.

Hjørring Kommune opfordrer alle borgere til at få en kviktest. PCR-test bør i øjeblikket kun bruges, hvis man er smittet, nær kontakt eller har mistanke om, at man er blevet smittet.

Kommunen vil hurtigst muligt sammen med Region Nordjylland undersøge muligheden for at udvide testkapaciteten. Vi gør opmærksom på at der indtil da, er testmuligheder i både Hjørring, Hirtshals og Brønderslev.

Samtidig anbefales alle at have fokus på anbefalingerne om at holde afstand, lufte ud, spritte hænder og i det hele taget være opmærksom på god hygiejne.

Samtlige af kommunens skoler og daginstitutioner er fortsat åbne og vil naturligvis følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om tiltag ved høj lokal smitte på børne- og undervisningsområdet. Alle forældre vil snarest via AULA blive orienteret om tilrettelæggelsen af dagligdagen.

På nedenstående link er der et overblik over de tiltag myndighederne anbefaler ved høj lokal smitte.

https://coronasmitte.dk/nyt-fra-myndighederne/haandtering-af-lokale-smitteudbrud-med-covid-19

Nøgleord

Kontakter

Direktør for Børne-, Skole- og Undervisningsforvaltningen Jesper Carlsen på 30 46 03 37


Skole- og Dagtilbudschef Kari Rune Jakobsen på 41 22 38 03


Kommunaldirektør Tommy Christiansen på 41 22 30 12

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye