Oplev Hjørring

Hjørring har masser at byde på for unge

Hjørring har spændende arrangementer året rundt. Her finder du teater, biograf og forskellige foreninger, hvor du kan prøve alt fra surf og fodbold til yoga, madlavning og klaver.

Hvis du elsker at være ude i naturen, er der mange smukke løbe- og cykelruter, hvor du kan få både motion og frisk luft.

Hjørring har også masser af gode shoppingmuligheder og lækre spisesteder. Tag en tur gennem gågaden i centrum og oplev de lokale butikker og caféer, eller slå et smut forbi Metropol ShoppingCenter.

Udforsk Hjørring

Hjørring Kommune har masser af spændende og sjove oplevelser, arrangementer og aktiviteter at byde på. Her er nogle af de steder, du kan besøge:

MovieHouse Hjørring: Her kan du se de nyeste film.

Vendsyssel Teater: Teateret tilbyder en bred vifte af forestillinger.

Vendsyssel Kunstmuseum: Besøg kunstmuseet og oplev museets udstillinger fordelt over fire etager.

Hjørring Bibliotekerne: Perfekt sted til studier og afslapning med en god bog. De har også ofte arrangementer som foredrag og workshops.

Der er et hav af muligheder for at prøve kræfter med forskellige sportsgrene og aktiviteter i Hjørring Kommune. Her er nogle forslag til dig.

Bliv en del af fællesskabet i en forening: Deltag i en aktivitet med andre unge i forening:

Find foreninger

Fritidsaktiviteter for unge kvinder 16-24 år

Svømmehaller: Hjørring Kommune har flere svømmehaller rundt omkring i kommunen, så er du glad for at svømme baner eller nyde en afslappende tur i wellness, så kan du finde vores svømmehaller her:

Find svømmehaller

Nord Energi Arena: Besøg Hjørring Kommunes største stadion og hjemmebane for Vendsyssel FF samt Fortuna Hjørring.

Park Vendia: Her finder du svømmehal, fitnesscenter og mange andre sportsfaciliteter.

 

 

Hjørring ligger tæt på smukke naturområder, hvor du kan nyde vandreture, cykling og andre udendørs aktiviteter, som giver en god balance til studieliv

Find naturoplevelser

I Hjørring er der hyggelige caféer og kaffebarer, hvor du kan mødes med vennerne og dine studiegruppe til en kop kaffe eller frokost. Hjørring har mange forskellige restauranter i forskellige prisklasser. 

Hjørring byder også på ShoppingCenter Metropol med 40 butikker og byens hyggelige gågade, hvor der også er masser af butikker.

Selv om Hjørring ikke er kendt for et hektisk natteliv, finder du diskoteker, barer og værtshuse, hvor du kan have en sjov aften med vennerne.