Corona - NYT om genåbning

Folketingets partier har nu offentliggjort planen for genåbningens fase 2. Vi ser frem til, at flere af de kommunale servicetilbud også bliver åbnet i et øget omfang i næste fase, hvor vi blandt andet skal tage imod de ældste elever i skolerne igen.

For Hjørring Kommune har sundhedsmyndighedernes retningslinjer stadig højeste prioritet. Det betyder også, at vi har brug for tid til at forberede den yderligere genåbning - og at vi skal have sundhedsmyndighedernes endelige retningslinjer, før vi for alvor kan tilrettelægge den yderligere genåbning. Det bliver derfor først sidst i uge 20, at de enkelte institutioner har overblikket over, hvordan de kommer til at starte op igen.

Det er derfor vigtigt, at de af jer, der har tilknytning til vores institutioner, både på skoleområdet, ældreområdet og kommunens øvrige områder stadig forholder jer til den information, der kommer DIREKTE fra den enkelte institution om, hvordan dagligdagen kan tilrettelægges.

Denne information vil for skolerne tage afsæt i, hvordan åbningen kan tilrettelægges lokalt på den enkelte institution på forsvarlig vis. For alle øvrige institutioner kommer der udmeldinger, når retningslinjer eller behovet for at trække på vores serviceydelser ændrer sig.

23/4: Genåbning af dagtilbud og skoler - læs mere her

14/5: Genåbning af udendørs fritidsaktiviteter - læs mere her

14/5: Mulighed for besøg på ældrecentrenes udearealer - læs mere her

15/5: Gradvis åbning af kommunens botilbud - læs mere her

15/5: Gradvis åbning af handicapområdets dagtilbud og væresteder - læs mere her