Bredbåndspuljen 2017

Bor du i et område med dårlig bredbåndsdækning? Så kom til borgermøde om den statslige bredbåndspulje torsdag den 1. juni kl. 17.00 i Mosbjerg Sognegård, Pletvej 17, Mosbjerg, 9850 Sindal.

Bredbåndspuljen giver mulighed for at søge økonomisk tilskud til lokale bredbåndsprojekter, hvis man har dårlig bredbåndsdækning. I Hjørring Kommune gør dette sig især gældende for borgere og virksomheder i landdistriktet, men alle er selvfølgelig velkomne.

På mødet vil vi orientere om betingelserne for at søge, hvordan man ansøger og hvilken støtte kommunen kan tilbyde.

Arrangør: Hjørring Kommune i samarbejde med LandboNord.

Tilmelding ikke nødvendig.

Der kan gives tilskud til bredbåndsprojekter i sammenhængende områder af boliger, virksomheder og/eller sommerhuse, som kun har adgang til hastigheder på maksimalt 10 Mbit/s download og 2 Mbit/s upload. Se hvilke adresser, der kan indgå i ansøgninger her: https://bredbaandspulje.ens.dk/

Der er i alt afsat 200 mio. kr. i puljen til anvendelse i 2016-2019, heraf 40 mio. i 2017.

I år er ansøgningsfristen 14. september 2017, MEN et projekt skal være klar til annoncering overfor mulige leverandører allersenest 24. august.

Vær opmærksom på at ansøgningsprocessen er rimelig omfattende. Så gå derfor hurtigst muligt i gang med at samle en gruppe af interesserede i jeres område.

Læs mere på www.ens.dk/bredbaandspulje

NB! Vi skal gøre opmærksom på at kortlægningen af adresser i nogle tilfælde desværre er misvisende. Så tjek meget gerne kortlægningen i jeres område. Hvis I opdager fejl og mangler i kortlægningen, så indberet det endelig til Energistyrelsen på tele@ens.dk inden den 31. maj 2017.

Kontakt for yderligere information: Helle Lyngbak helle.lyngbak@hjoerring.dk eller Bente Neerup bente.neerup@hjoerring.dk