Flagdag for Danmarks udsendte d. 5. september 2021

Publiceret 06-08-2021

Hjørring Kommune ønsker i anledning af flagdagen at markere, udtrykke anerkendelse og respekt for den indsats Danmarks udsendte har ydet og fortsat yder i konfliktområder over hele verden.

Alle der har været eller fortsat er udsendt, har ydet en professionel og særlig indsats for fællesskabet og Danmark. Hjørring Kommune vil derfor gerne invitere dig og dine nærmeste til at deltage i en markering af flagdagen.

Program

Kl. 13.00:
Flaget hejses ved Rådhuset i Hjørring, Nørregade-indgang.
Taler v. Borgmester Arne Boelt og Garnisonskommandant Claus Pertou Brixensen.
Let forfriskning i kantinen på Rådhuset samt evt. taler.

Kl. 14.30:
Afgang fra Rådhuset til Sct. Catharinæ Kirke, Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring.

Kl. 15.00:
Gudstjeneste i Sct. Catharinæ Kirke for Danmarks udsendte ved provst Thomas Reinholdt Rasmussen. Faner er velkommen.

Kl. 18.00 - 20.00:
Liveshow fra Krigsmuseet i København, som bliver sendt i forlængelse af det officielle Flagdagsarrangement på Christiansborg. Koncerten varer to timer og begynder kl. 18 med en velkomst. Herefter vil der komme en lind strøm af kendte danskere, og underholde de mange, der ser med rundt om i landet – mellem de mange musik- og underholdningsindslag, vil der være taler og hilsner. Du er inviteret, og kan tilmelde dig via dette link: https://www.flagdagen.dk/liveshow Et par dage før showet vil du modtage et link, der giver adgang til koncerten.

Veteraner opfordres til - på dagen - at bære de ordner og medaljer, de har fået i forbindelse med udsendelse og tjeneste for Danmark. Vi håber, at du og mange andre har lyst til og mulighed for, at vi i fællesskab kan markere dagen.

Læs mere om

Flagdagen

Invitation til Flagdag 6/9

v. Hjørring Kaserne

Invitation til Flagdag 5/9

v. Hjørring Marineforening

Folk og sikkerhed

Det er organisationen Folk & Sikkerhed, som via medlemsorganisationer repræsenterer ca. 75.000 medlemmer, som overordnet står som arrangør for den officielle fejring af Flagdagen.

Læs mere - klik her