Ris, ros og forslag

Som kommune har vi brug for at kende borgernes synspunkter - vi har brug for at vide, hvad du forventer af os, og vi vil gerne gøre det let at komme i dialog.

Vores værdigrundlag bygger på åbenhed og dialog, og det gælder for både medarbejdere ved kommunen og for kommunens borgere. Alle ved, at også Hjørring Kommune er underlagt nogle økonomisk rammer, der sætter grænser for vores muligheder, men via dialog med borgerne får vi et optimalt beslutningsgrundlag. Vil du i dialog med din kommune, kan du naturligvis komme forbi, ringe, sende os et brev eller en mail, men derudover har du nedenstående fire muligheder:

Bekymret for et barn eller en ung?

Du har pligt til at underrette kommunen, hvis du har mistanke om svigt eller overgreb mod et barn eller en ung under 18 år. Selvom du er i tvivl om din mistanke, vil vi gerne høre fra dig - måske er det din henvendelse der gør, at barnet får hjælp. Du kan underrette kommunen telefonisk på tlf. 7233 3530, eller du kan sende en digital underretning.

Læs mere om underretning ifm. børnesager

Giv os et praj

Med Giv-os-et-praj-funktionen kan du gøre os opmærksom på problemer i bybilledet eller i naturen, som du mener, vi bør tage os af - fx huller i vejen osv. Når vi har modtaget din indberetning, sender vi en kvittering til din email-adresse, og når opgaven er løst, modtager en mail om dette. Vi opfordrer dig til at gemme linket på din mobil, så du hurtigt kan sende os en besked, når du støder på noget, vi bør være opmærksomme på

Drejer din observation sig om gadebelysning, skal du fejlmelde det til NordEnergi. Klik her og gå direkte til fejlmelding af gadebelysning

Find os på de sociale medier...

Er der noget, du er utilfreds med, har du forslag til forbedringer, eller er du godt tilfreds med den service, Hjørring Kommune giver dig? Så hører vi gerne fra dig - for disse synspunkter er værdifulde for os uanset om det er ris eller ros. De sociale medier mener vi, er et gode redskab til dialog - bortset fra når der er tale om sagsbehandling - så kig forbi og skriv gerne til os.

Find Hjørring Kommune på de Social Medier