Per Møller

Parti:  Konservative 
Mobil: 40 81 65 31

1. Viceborgmester i Hjørring Kommune

Send mail *

* Bemærk: Email er IKKE sikker kommunikation. Hvis du vil give mig fortrolige/følsomme oplysninger, kan det ske personligt, pr. telefon eller via fysisk brev. Når du skriver til mig som byrådsmedlem, gælder reglerne i databeskyttelsesloven ikke. Det betyder bl.a., at du ikke kan gøre brug af de rettigheder, som fremgår af databeskyttelsesforordningen, herunder retten til at få indsigt i oplysningerne. Du skal desuden være opmærksom på, at din henvendelse til mig som byrådsmedlem IKKE anses for at være modtaget af Hjørring Kommune. I visse situationer vil jeg dog videreformidle din henvendelse til forvaltningen, men hvis du vil være sikker på, at de oplysninger, som du fremsender til mig, kommer til at indgå i en sag ved Hjørring Kommune, skal du skrive til kommunen via Digital Post fra borger.dk/virk.dk (sikker post) eller hjoerring@hjoerring.dk (usikker post). Det samme gælder, hvis du ønsker du svar på din henvendelse fra Hjørring Kommune.

Bag om Per

Jeg er født d. 2. januar 1975 på Tarm sygehus – i det område som måske kan kaldes ”Danmarks frontierland” – det vilde vesten. Det er også her jeg er vokset op sammen med min storebror, min mor og min far. Faktisk kommer min far fra Børglum og min mor fra Vrå, så lidt vendelbo er jeg.  Efter skolegangen i Tarm flyttede jeg som 17-årig til Varde for at gå i lære som murer. Det var i 1992. Efter at jeg var udlært aftjente jeg 10 måneders værnepligt ved Jydske Ingeniørregiment i Randers og samtidig flyttede jeg til Aarhus for senere at læse til byggetekniker og herefter ejendomsmægler. Mens jeg var soldat løb jeg mit første maratonløb, og herudover fik jeg smag for nattelivet da jeg blev ansat på Crazy Daisy i Aarhus. Nattelivet, diskobranchen og livet som løber har præget min tilværelse siden.

Efter en kort karriere i ejendomsmæglerbranchen i og omkring Aarhus gjorde jeg i 2000 fritidsjobbet som bartender til min levevej og blev medejer af et par diskoteker i Sydjylland, hvorefter jeg i 2001 flyttede til Hjørring for at åbne Buddy Holly. Efter en enkelt afstikker til Norge i 2002/2003 for at åbne diskotekskæden Tiger Tiger, så har jeg udelukkende haft fokus på at holde de bedste fester i Hjørring kommune for de fest- og danseglade. I foråret 2013 har jeg dog ændret en smule kurs, for anden gang i mit liv vil jeg gøre min hobby til min levevej, nemlig at sælge løbe-, tri- og cykeludstyr fra en butik i hjertet af Hjørring samt en webshop – MIMOTO.DK. Jeg er dog stadig ejer af Buddy Holly, og bruger nogle timer hver måned på at sparre med mine forpagtere.

Privat er jeg gift med Anja, der er socialpædagog. Sammen har vi 3 dejlige børn. Bertram der går på Lundergårdskolen og tvillingerne Sofie og Sander som pt. er i dagpleje.

Min fritid er præget af sport, tidligere var det fodbold og løb, mens det nu udelukkende er triathlon, hvor løb naturligvis også er en vigtig disciplin.

Selvom jeg er opvokset i en socialdemokratisk familie, så har mine grundholdninger og værdier altid været borgerlige og i særdeleshed konservative. Vi skal have friheden til at vælge selv, og det offentlige skal blande sig mest muligt udenom. Som borgere skal stat og kommune være vores aktive medspillere i vores hverdag, og ikke en bureaukratisk myndighed, som jeg ind imellem oplever det. Som folkevalgt skal jeg medvirke til at motivere alle i samfundet til at tage ansvar for sig selv!

Så for at citere en tidligere amerikansk præsident – næsten: ”Spørg ikke hvad Hjørring Kommune kan gøre for dig, men om hvad du kan gøre for Hjørring Kommune”.

Jeg vil som byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti arbejde for, at:

  • Vi får skabt en positiv stemning i erhvervslivet og derigennem få skabt flere arbejdspladser.
  • Medvirke til at iværksættere og uddannelsessøgende får de bedst tænkelige muligheder.
  • Bidrage til at Hirtshals havn, og dermed Hjørring Kommune, bliver nordmændenes foretrukne ”gateway” til Danmark og Europa.
  • Gøre Hjørring Kommune til en mere attraktiv kommune at bosætte sig i for de unge, for børnefamilierne og for seniorborgerne.

Efter mere end 12 år i Hjørring som selvstændig, som sportsmand, som familiefar og som ægtemand til en kommunal ansat, vil jeg glæde mig til at gøre mit allerbedste for Hjørring Kommune.  

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. eller mail.

Medlem af

  • Økonomiudvalget
  • Formand for Sundhed-, Ældre- og Handicapudvalget