Per Hyldig

Parti:  Dansk Folkeparti 
Mobil: 41 93 77 17

Send mail *

* Bemærk: Email er IKKE sikker kommunikation. Hvis du vil give mig fortrolige/følsomme oplysninger, kan det ske personligt, pr. telefon eller via fysisk brev. Når du skriver til mig som byrådsmedlem, gælder reglerne i databeskyttelsesloven ikke. Det betyder bl.a., at du ikke kan gøre brug af de rettigheder, som fremgår af databeskyttelsesforordningen, herunder retten til at få indsigt i oplysningerne. Du skal desuden være opmærksom på, at din henvendelse til mig som byrådsmedlem IKKE anses for at være modtaget af Hjørring Kommune. I visse situationer vil jeg dog videreformidle din henvendelse til forvaltningen, men hvis du vil være sikker på, at de oplysninger, som du fremsender til mig, kommer til at indgå i en sag ved Hjørring Kommune, skal du skrive til kommunen via Digital Post fra borger.dk/virk.dk (sikker post) eller hjoerring@hjoerring.dk (usikker post). Det samme gælder, hvis du ønsker du svar på din henvendelse fra Hjørring Kommune.

Bag om Per:

Jeg er opvokset i Hjørring, hvor jeg er gift med Lone og har to piger - Michelle og Madeleine. Min skolegang var på HPR og efterfølgende på tekniske skole i Hjørring. Jeg har efter endt læreplads haft job i autobranchen og industri, men efter godt 10 år i branchen åbnede muligheden for at uddanne mig til flymekaniker i forsvaret, hvor jeg både fik mulighed for at prøve kræfter med jagerfly i Aalborg og  redningshelikopter i Karup. Men som man siger; øst, vest - hjemme bedst, så jeg mellemlandede i Sindal lufthavn i et par år, inden jeg takkede ja til at vende tilbage til autobranchen, hvor jeg i dag er skadesansvarlig ved et autofirma i Hjørring, som giver mig plads til at udfolde mig på den politiske bane.

Min fritid bruger jeg sammen med min familie og går ikke af vejen for at køre en tur på min motorcykel med vennerne eller i vores veteranbil sammen med min familie og vores lille hund.

Medlem af