Michael Vajhøj

Parti:  Liberal Alliance 
Tlf nr: 23 27 56 45

Send mail

Besøg hjemmeside

Facebook profil

Bag om Michael

Jeg hedder Michael Vajhøj, er årgang 1981 og er valgt til byrådet for Det Konservative Folkeparti. Primo 2016 skiftede jeg dog parti, da jeg længe har følt mig tiltrukket af Liberal Alliances liberal-Grundtvigsk linje med stor vægt på iværksætteri og frihed for den enkelte, og med mere tillid til den enkelte offentlige ansatte i stedet for kontrol og måling af deres indsats. 

Oprindeligt kommer jeg fra Bindslev, men da jeg så småt var blevet 4 år gammel trak mine forældre teltpælene op, og flyttede ind til storbyen; Sindal, hvor jeg har boet hele min barndom. I dag bor jeg på Bispensgade i Hjørring.

Det er svært at beskrive hvem man er som person, men jeg føler at følgende tre udsagn rammer ret godt: 

  • Jeg tror på det bedste i det enkelte menneske, i håbet om at de gør det samme mod mig.
  • Dem du møder på vej op, møder du på vej ned.
  • Hvis vi starter med at drømme, kan vi efterfølgende lægge de rigtige planer, hvis vi starter med at lægge planerne når vi aldrig at drømme. 

Til dagligt arbejder jeg som rådgiver hos Realkredit Danmark i Aalborg - et job jeg søgte for at få et vidensløft inden for specielt boligområdet, efter at have siddet mange år som rådgiver i Nordea Bank i Hjørring. Jeg er uddannet Akademimerkonom i Finansiel Rådgivning.

Tidligere har jeg optrådt meget som udøvende musiker i mange forskellige sammenhænge. De seneste år har jeg dog valgt geare ned for det udøvende musikalske liv, for at bruge mere energi på at skabe rammerne for et mere aktivt miljø i Hjørring Kommune. Det sker blandt andet som bestyrelsesmedlem i Hirtshals Musikforening.

Jeg elsker den natur vi har omkring os i kommunen, og nyder at besøge den på min cykel - enten på landevejene eller i skoven - og til bens sammen med hunden "Viggo". For mig giver det ro og fred til fordybelse at komme væk fra det travle hverdagsliv, og helt derud hvor man ikke kan høre andet end naturen og sit eget åndedræt. 

Medlem af: