Arne Boelt

Parti:  Socialdemokraterne
Tlf.:     72 33 30 10
Mobil: 41 22 30 69  

Borgmester i Hjørring Kommune

Send mail

Bag om Arne

Jeg er født i Hæstrup og opvokset i Sønderskov ved mine bedsteforældre, sammen med 3 halvsøskende. Jeg er gift med Susanne og har 3 dejlige børn, Kristina, Kamilla og Anders.

Jeg er udlært tømrer og efter et par års arbejde som tømrer, kom jeg ind som Falckredder i Hjørring og har arbejdet der i over 25 år med alt lige fra at slukke brand, køre autohjælp til at være ambulancebehandler.

Min største fritidsaktivitet gennem årene har været sport sammen med mine børn. Det har været som træner, leder eller hjælper i flere foreninger, hvor børnene har været aktive.

I 1994 blev jeg valgt ind i kommunalbestyrelsen i Sindal som 31 årig. Her var jeg medlem ind til kommunesammenlægningen i 2006, hvor jeg blev valgt til den nye Hjørring kommune.

Mit liv bærer meget præg af fællesskab, og det at have mennesker i centrum, hvor der er en balance mellem indsats, ydelse og krav.

Jeg vil som borgmester...

i Hjørring kommune holde fast i helheden for borgerne – og være garant for et politisk arbejde og samarbejde, der bygger på ærlighed, troværdighed og respekt for forskellighed.

Erhverv, uddannelse og turisme er af største betydning for Hjørring kommunes fremtid, derfor er det også områder, jeg vil understøtte, prioritere og have en særlig opmærksomhed på.

Jeg mener, at alle skal have mulighed for at bidrage efter evne og sammen kæmpe for et stærkt fællesskab. Jeg satser stærkt på forebyggelse frem for udelukkende at helbrede. På den måde sikrer vi en sund og bæredygtig udvikling med vækst til gavn for os alle.

Medlem af: