Isolationsophold

Er du smittet med coronavirus eller nær kontakt til en coronasmittet og kan du ikke selvisolere dig? Så har du mulighed for at få et isolationsophold.

Hvis du bor i Hjørring Kommune:

Hvis du ikke har mulighed for, at holde tilstrækkelig afstand til andre i din husstand, fx fordi din bolig er meget lille eller du deler husstand med personer, som er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, kan du måske få et frivilligt isolationsophold uden for dit hjem. 

Her er nogle praktiske oplysninger:

  • Adresse: St. Restrup Slotshotel, Restrup Kærvej 10, 9240 Nibe
  • Isolationsopholdet er gratis – Der må gerne medbringes pc, snack, drikkevarer mv.
  • Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man bliver testet 2 gange - henholdsvis på 4. dagen og på 6. dagen efter, man sidst har været i kontakt med en smittet. Først efter anden negative test må man forlade isolationen.

Som rejsende ind i Danmark til Hjørring Kommune:

Rejser du ind i Danmark, og har du brug for hjælp til isolation, kan du også kontakte os. Vi hjælper dig med at formidle kontakten til et isolationsophold – dog skal du selv afholde udgiften.

Hvis du har behov for et isolationsophold:

Du kan kontakte os på 7233 3111 alle ugens dage fra kl. 9.00 - 21.00, hvor du kan blive henvist. Har du ikke selv mulighed for transport, har vi mulighed for tilbyde dette på hverdage ml. 8-16.

Selvisolation og isolationsophold (Sundhedsstyrelsens hjemmeside)

Har behov for et isolationsophold?

Kontakt os på 7233 3111 alle ugens dage fra kl. 9.00 - 21.00, hvor du kan blive henvist. Har du ikke selv mulighed for transport, har vi mulighed for tilbyde dette på hverdage ml. 8-16.

Hvad er et

Isolations-ophold?

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Klik her