Fritid og Kultur

Her kan du følge med i, hvordan situationen med coronavirus påvirker fritids- og kulturtilbuddene i Hjørring Kommune.

Opdateret den 10. 06.2021

Læs mere om den yderligere udfasning af restriktioner: Stor genåbning fra 11. juni 2021

Hjørring Kommune opfordrer stadig til, at I henvender jeres til jeres medlemsorganisation/specialforbund for specifikke retningslinjer til jeres aktiviteter.

Opdateret den 2.06.2021

Den nye coronapas-app blev lanceret fredag den 28. maj 2021.

Du finder materiale her på hjemmesiden, der klæder dig på til at tage appen i brug under "hjælp til dig, der kontrollerer coronapas", hvis du skal anvende appen som kontrollør. Materialet beskriver bl.a., hvordan man kan scanne en QR-kode og kontrollere for coronapasset gyldighed. Du kan også finde plakater om appen, som du kan sætte op i din forening eller kulturinstitution.

Hjælp til dig, der kontrollerer coronapas

Opdateret 18.05.2021

Aftale om yderligere genåbning pr. 21. maj 2021.

Hjørring Kommune opfordrer stadig til, at I henvender jer til jeres medlemsorganisation/specialforbund for specifikke retningslinjer til jeres aktiviteter.

Dét åbner pr. 21. maj 2021:

 • Resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter åbner med krav om coronapas. Genåbningen omfatter lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, herunder lokaler der anvendes til saunaer, dampbade mv., foreningslokaler samt kultur-, medborger- og aktivitetshuse.
 • Der genåbnes for sangaktiviteter i foreningsliv og på musik- og kulturskoler samt andre kunstskoler og grundkurser på kunstområdet, der tidligere er genåbnet, men hvor genåbningen ikke har omfattet sangaktiviteter.
 • Indendørs faciliteter i forlystelsesparker, zoo mv. åbner med krav om coronapas. Genåbningen omfatter lokaler beliggende i forlystelsesparker, omrejsende tivolier, zoologiske anlæg, akvarier og lignende samt spillehaller, kasinoer, lege- og badelande mv.

Du kan læse mere om genåbningen her

 

Opdateret 21.04.2021

 

Her kan du læse om nyeste retningslinjer vedrørende fritids- og kulturlivet i forbindelse med genåbningen d. 21-04-2021

Hjørring Kommune opfordrer stadig til, at I henvender jeres til jeres medlemsorganisation/specialforbund for specifikke retningslinjer til jeres aktiviteter.

 

Opdateret 23.03.2021

 

Følgende gælder fra den 21. april 2021:

 • Uden coronapas åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år.
 • Hvilke konkrete sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.
 • Så snart vi ved nærmere om, hvilke konkrete sportsgrene det drejer sig, vil vi opdatere igen

Følgende gælder fra den 6. maj 2021:

 • Der åbnes med coronapas for indendørs idræt for voksne over 18 år.
 • Hvilke konkrete sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.


Følgende gælder fra den 21. maj 2021:

 • I sidste omgang åbnes med coronapas resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i forrige faser.
 • Desuden åbnes indendørsfaciliteter i forlystelsesparker, zoo, legelande, daghøjskoler og aftenskoler.

Opdateret 19.03.2021

Følgende gælder fra den 22. marts 2021:

 • Forsamlingsforbuddet hæves til 10 personer udendørs. Det bemærkes, at sundhedsmyndighederne stadig har de samme anbefalinger om max 5 personer i hjemmet og begrænsning af social kontakt mv.
 • Forsamlingsforbuddet hæves for udendørs idræt-, fritids- og foreningsaktiviteter i organiseret regi fra 25 til 50 personer

 

Opdateret 01.03.2021

Genåbning af udendørs idræt

 • Regeringen har pr. 24. februar 2021 udmeldt, at udendørs- idræts- og foreningsaktiviteter må genoptages med et forhøjet forsamlingsforbud på 25 personer fra 1. marts.
 • De restriktioner, som ikke lempes i denne omgang, forlænges til den 5. april. Det betyder, at der tidligst i april åbnes for indendørs idræts- og foreningsaktiviteter, og dermed vil blandt andet svømmehaller og fitnesscentre fortsat være lukkede i den kommende periode.

Læs her, hvad der gælder af råd og regler om COVID-19 i Hjørring Kommune

Læs nærmere her og følg organisationernes udmeldinger

DIF & DGI’s Corona-hjælpepulje er åbent igen for ansøgninger

For både foreninger og jer der træner hjemme, har DGI udarbejdet inspirationsmateriale, så man kan fortsætte hverdagens aktiviteter online og hjemmefra både som instruktør og træner, alene eller som familie.

Der er helt lavpraktiske fif til teknikker, samt træningsprogrammer, du kan begynde med.

Kontakt

Borgerservice

Tlf.: 72 33 33 33
Hverdage kl. 9.00 - 13.00