Genbrug af glas og papir

Brug affaldsboblerne til glas - og til papiraffald i sommerhuse

Du kan aflevere glas og flasker til genbrug på genbrugspladserne og i boblerne rundt omkring i kommunen. Boblerne findes over 250 steder i Hjørring og Brønderslev kommuner. De er ofte placeret ved købmænd, skoler og andre offentlige samlingssteder. Glas og flasker der afleveres til genbrug er emballageglas, glasflasker, øl- og sodavandsdåser samt plastflasker. Du kan også tilmelde dig afhentning af flasker mod betaling. Læs mere om ordningen på AVV´s hjemmeside.

I sommerhusområderne er der desuden opstillet bobler til papir. Papir der afleveres til genbrug skal være tørt og rent papiraffald. Papir kan også afleveres på genbrugspladserne. Alle helårshuse har et rum til papir i deres containere

Flaskebobler:

Ja Tak Nej Tak