Madservice

Kan du ikke klare den daglige madlavning tilbyder Hjørring Kommune levering af færdigtilberedt mad.

Har du svært ved at klare madlavningen i hverdagen har du mulighed for at få leveret færdigtilberedt varm eller kold mad fra Køkkenområdet og Det Danske Madhus. Læs mere på denne side om hvilke muligheder du har.

Hvordan søger du?

Ønsker du at gøre brug af madservice og opfylder du kriterierne skal du ansøge gennem nedenstående selvbetjeningsløsning:

Ansøg om madservice

Alternativt kan du tage kontakt til Myndighedsafdelingen for Ældre:

Tlf.: 72 33 55 00
man. - ons. kl. 9.00 - 12.00
tors. kl. 9.45 - 12.00
fre. kl. 9.00 - 12.00

Send sikker post til Myndighed Ældre

Har du behov for at genbestille din madservice eller sætte den på pause kan det gøres her:

Genbestil eller sæt din madservice på pause

Sagsbehandlingstid: dagen efter ved leveret varm mad og op til en uge ved kølemad

Kan du få madservice?

Kan du ikke selv klare den daglige madlavning, hvad end det er af sociale årsager eller på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse kan du gøre brug af madservice. 

Det samme gør sig gældende, hvis du har særlige behov i forhold til kost og ernæring.

Hvem leverer madservice?

Der er mulighed for frit valg af leverandør blandt de to nedenstående muligheder:

Køkkenområdet i Hjørring Kommune

Det Danske Madhus

Leverandørerne tilbyder levering af varm eller kold mad fra 1 til 7 dage om ugen, 365 dage om året. Det er op til dig selv at vælge hvilken leverandør du ønsker, og der er mulighed for at skifte med 1 måneds varsel.

Du kan få leveret din varme mad ved en anden adresse efter aftale, hvis du f.eks. er på et aktivitetscenter. Bor du på et ældrecenter modtager du mad fra den kommunale leverandør, Køkkenområdet.

Betaling for den leverede mad bliver trukket via din pension hvis du er pensionist. Er du førtidspensionist skal der udfyldes en fuldmagt, som du får tilsendt automatisk ved tilmelding til madservice.

Hvad kan du få med madservice?

Madservice tilbyder varm eller kølelevering af færdigtilberedte måltider inkl. udbringning.

  • Normalkost: Hovedmåltid (hovedret+forret og/eller dessert)
  • Specialkost (vegetarkost, religiøse årsager)
  • Diætkost (hovedret+forret og/eller dessert) f.eks.:
    • Læge og diætistordineret kost
    • Fedtreduceret kost
    • Energirig kost til småt-spisende
    • Kost med ændret konsistens til borgere med tygge-synkebesvær
  • Øvrige måltider (morgenmad, madpakke/smørrebrød)
  • Gæstemenuer
  • Valgmenu
  • Udsendelse af menuplaner til borgerne

Ansvarlig redaktør: Jesper Pedersen