Integrationsydelse

Har du ikke haft lovligt ophold i riget i sammenlagt mindst 9 år ud af de seneste 10 år samt 2 ½ års arbejde eller, haft lovligt ophold her i riget fra 1.1.2008 eller senere, har du mulighed for at søge om integrationsydelse.

Digital ansøgning

Ansøg om Danskbonus

Læs mere på Udlændingestyrelsens hjemmeside