Psykologisk undersøgelse - WAIS-test

Hvad er psykologisk undersøgelse med WAIS-testing?

En psykologisk undersøgelse med WAIS-testning kan være relevant i forhold til at afklare dine uddannelses– og arbejdsmuligheder. 

En psykologisk undersøgelse med WAIS-IV kan belyse dine kognitive styrker og svagheder, herunder sproglige færdigheder, logisk tænkning, koncentration og hukommelse. 

Ved undersøgelsen kan der også være fokus på andre (psykiske) områder, såsom personlighed, din psykiske tilstand og generelle situation.  

Undersøgelsen

Selve undersøgelsen består af en samtaledel, hvor der vil blive talt om dit liv og din situation, og en test-del med 10-15 opgaver. 

Tilsammen danner dette grundlaget for det samlede resultat, som beskrives i en rapport. 

Samtalerne varer cirka 2-3 timer pr. gang. Undersøgelsen kan deles op på flere samtaler, hvis der er behov for det. Samtalerne afholdes typisk over en periode på ca. 3 uger.  

Efter undersøgelsen

Til sidst mødes du til en samtale med psykologen og eventuelt din beskæftigelsesmedarbejder. Her gennemgår I sammen resultatet af undersøgelsen. Herefter sendes rapporten til din beskæftigelsesmedarbejder, så I sammen kan tage udgangspunkt i rapporten i forhold til dit videre forløb.   

Kontakt

Helhedstilbuddet
Egholmsvej 1-3,
9800 Hjørring