Nordjysk Socialaftale

Kommunerne har siden 2011 haft ansvaret for koordineringen af det specialiserede socialområde, og siden 2012 også for specialundervisningsområdet.

Nordjysk Socialaftale (den tidligere Rammeaftale) er en politisk aftale, der indgås af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland.

Formålet er at sikre koordinering og styring af det specialiserede social- og specialundervisningsområde. Aftalen skal blandt andet sikre, at regionens borgere altid har adgang til de nødvendige højt specialiserede tilbud og kompetencer.

De tilbud der er omfattet af socialaftalen er kendetegnet ved at være højt specialiserede tilbud. Gennem samarbejde sikrer kommunerne og regionen, at det specialiserede social- og specialundervisningsområde koordineres, styres og udvikles. Det er vigtigt for hele området, men særligt i forhold til små og komplekse målgrupper.

Nordjysk Socialaftale omfatter alle regionale sociale tilbud og de kommunale sociale tilbud, som anvendes af flere kommuner end driftsherren. Aftalen er toårig.

Du finder Nordjysk Socialaftale 2021-2022 herunder.

Nordjysk Socialaftale 2021-22

Du kan læse mere om Nordjysk Socialaftale 2021-2022 her