Puljer under KulturKANten - Nordjyllands regionale kulturaftale

KulturKANten er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet om udvikling af det nordjyske kulturliv. Samarbejdet giver mulighed for at støtte større kulturprojekter, som den enkelte kommune ikke ville kunne løfte.

Væk lysten, ryk grænserne, styrk sammenhængen!
Med KulturKANten ønsker vi, at kulturen og nordjyderne møder hinanden på nye og overraskende måder. Gennem samarbejde vil vi skabe et Nordjylland, hvor flere ser muligheder i kulturen, og hvor vi nænsomt rykker grænserne, for den måde vi ser og møder verden på.
Sådan lyder visionen. Aftalens tre indsatsområder er:

• Kulturkaravanen
  • Børn, Unge & Talent
  • Kulturmødet Mors

Desuden kan man sende ansøgninger til de to puljer:

• Ud-over-KANten-puljen (en vækstlagspulje, hvor man kan søge op til 10.000 kr.) – åbner 1. februar
  • KAN-puljen (til store regionale projekter, der bidrager til opfyldelsen af KulturKANtens vision) – ansøgningsfrist 15. marts 2017 og 1. september 2018

Læs mere om KulturKANten og om puljerne på:

www.kulturkanten.dk

Vejledning om støtte fra KulturKANten

Kontakt kulturkonsulenten for at få mere info om KulturKANten:

Kulturkonsulent - Leif Lund Jakobsen