Kulturelle oplevelser i Hjørring Kommune

I Hjørring kommune er kulturlivet sprudlende og varieret. Vi har teatre, sommerspil, amatørscener, biografer og meget mere.

Her på siden kan du finde nyttige links vedr. kulturen i Hjørring og muligheder inden for teater, film, kunst og musik.

Vi kan anbefale, at du også ser under foreninger - kommunen har et vidtfavnende foreningsliv. Mon ikke der også er noget, som interesserer dig?

Events og arrangementer

Yderligere informationer vedr. bl.a. spillesteder, musik, dans og andre kulturelle arrangementer kan findes på Kultunaut.dk

Kultunaut.dk

Toppen af Danmark

Dana Cup Hjørring

Dana Cup Hjørring, som afholdes hvert år i uge 30, er Danmarks største sports event og verdens mest internationale ungdomsfodboldturnering.

Hvert år sætter over 1.000 deltagende hold og op til 25.000 besøgende fra et halvt hundrede lande sit præg på Hjørring Kommune i uge 30.

Dana Cup sætter dog sit præg på kommunen og kommunens foreninger hele året rundt, idet Dana Cup genererer udvikling, sammenhold, brander kommunen og har en stor økonomisk betydning i hele kommunen.

Du kan læse mere om Dana Cup hér