Tilskud- og ansøgningsblanketter

Her kan du hente tilskuds- og ansøgningsblanketter til 'Aktiviteter for Børn og Unge'

Aktiviteter for børn og unge.

Fritid og Kultur

Fristen for at søge om tilskud for 2020 er 15. oktober 2019. Godkendte folkeoplysende foreninger indsender inden 15. oktober budgetskemaer for 2020
Nye foreninger eller ikke-registrerede foreninger skal inden eller samtidigt søge om godkendelse som folkeoplysende forening.

Informationsmøde om budget 2020

Indberetning til budget 2020 kommer til at foregå digitalt fremover. Når I til oktober skal indberette budget 2020, kommer det til at foregå via en digital løsning. Voksenundervisningsområdet har allerede gennemført digitaliseringen.

Der bliver afholdt et informationsmøde d. 23/9-2019 fra 17.00-19.00, hvor den nye løsning vil blive gennemgået og der er mulighed for at stille spørgsmål. Vi byder på en let sandwich og lidt at drikke, så derfor bedes interesserede tilmelde sig nedenstående link:

https://forms.gle/9qzyXLcb2zwcdHHQ7

Senest tilmelding d. 18/9-2019.

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Pulje til nye foreninger og/eller nye aktiviteter

Hvis I har nye aktiviteter i 2019, har I mulighed for at søge om tilskud senest 1. september 2019.

Tilbuddet gælder både nye foreninger og eksisterende foreninger.

Folkeoplysningsudvalget har målrettet puljen til foreninger, der har fået nye aktiviteter, som foreningerne ikke kunne forudse, da de 15. oktober 2018 indsendte budget for 2019.

I kan søge tilskud til en helt ny aktivitet som f.eks. floorball, futsal, skater – eller hvis I har fået mange flere medlemmer til spejder, ungdomsklub, badminton eller til en helt anden aktivitet. Der er mulighed for at søge om aktivitetstilskud (tilskud pr. medlem under 25 år), hallejetilskud og lokaletilskud.

I ansøgningen skal I redegøre for de nye aktiviteter. Som bilag til ansøgningen skal I vedhæfte skemaerne ”Budget for aktiviteter 2019. Desuden skal I vedhæfte ”Budget for lokaleudgifter 2019”, hvis I vil søge om tilskud til leje af hal eller øvrige lokaler (skemaerne kan I finde ovenfor)