Tilskud- og ansøgningsblanketter

Her kan du hente tilskuds- og ansøgningsblanketter til 'Aktiviteter for Børn og Unge'

Aktiviteter for børn og unge.

Fristen for at søge om tilskud 2020 var 15. oktober 2019 (se dog nedenfor nærmere om ekstra ansøgnings mulighed 1. september 2020).

Nye foreninger eller ikke-registrerede foreninger skal inden eller samtidigt søge om godkendelse som folkeoplysende forening. Du kan læse mere om det på denne side.

Regnskabsmateriale for regnskab 2019. 

Vi er gået digitalt, og dermed skal I som forening ikke længere udfylde fysiske blanketter, men derimod benytte en digital løsning. Fristen for indberetning af regnskab for 2019 er stadig d. 15. marts 2020. Vær opmærksom på, at når I afslutter og underskriver med Nem-ID, modtager I automatisk en kvittering.

Den digitale løsning åbnes ved at klikke på nedenstående link:

Blanketter til indberetning af regnskab 2019

Pulje til nye foreninger og/eller nye aktiviteter

Hvis I har nye aktiviteter i 2020, har I mulighed for at søge om tilskud senest 1. september 2020.

Tilbuddet gælder både nye foreninger og eksisterende foreninger.

Folkeoplysningsudvalget har målrettet puljen til foreninger, der har fået nye aktiviteter, som foreningerne ikke kunne forudse, da de 15. oktober 2019 indsendte budget for 2020.

I kan søge tilskud til en helt ny aktivitet som f.eks. floorball, futsal, skater – eller hvis I har fået mange flere medlemmer til spejder, ungdomsklub, badminton eller til en helt anden aktivitet. Der er mulighed for at søge om aktivitetstilskud (tilskud pr. medlem under 25 år), hallejetilskud og lokaletilskud.

I ansøgningen skal I redegøre for de nye aktiviteter.