Ansøg om udstyr og materialer til fodbold

Ansøgning om udstyr og banemaling til fodboldklubbernes udendørsanlæg foregår ved at udfylde følgende skema. Fristen for ansøgning er 15. marts hvert år.

Mål, net, hjørneflag og transporthjul til mål tildeles klubberne ud fra en vurdering af det ansøgte i forhold til klubbernes konkrete behov. Udstyr leveres på klubbernes adresser.

Se typer af hjul hér

Kommunen sørger for, at der er banemaling nok til klubbernes forbrug gennem hele sæsonen. Klubberne henter selv malingen på kommunens materielgård i Hjørring - Vester Hedevej 51, 9800 Hjørring. Afhentning aftales med lageransvarlig Bo Lyngby på telefon 41 93 70 86. Afhentning foregår mandag-torsdag kl. 8.00-15.00, fredag kl. 8.00-12.00.

Vi opfordrer til, at klubberne overholder producentens anbefalede blandingsforhold, så forbruget holdes nede.

Felter markeret med * SKAL udfyldes

Leveringsadresse

Indtast adresse på det sted, vi skal levere det ønskede udstyr

BEHOV FOR TRANSPORTHJUL

Angiv antal mål til montering af transporthjul (ikke antal transporthjul) - Mål = 11-mands

Se de 2 typer transporthjul via linket i den indledende tekst øverst på siden.

BEHOV FOR MÅL OG NET

Angiv samlet antal mål og net hver for sig. Fx er 1 sæt "mål med net" = 2 mål og 2 net

MÅL OG NET I OVERSKUD?

Har Jeres klub for mange mål og net fra kommunen til, at I bruger dem alle, så giv os besked, så henter vi dem til videre fordeling hos andre klubber, der har brug for dem.

BEHOV FOR HJØRNEFLAG

Angiv antal hjørneflag samt farve på flagene. Antal flag og stokke angives hver for sig. Stokkene er hvide.

BANEMALING

Angiv antallet af 7- og 11-mandsbaner klubben streger op.

Har du bemærkninger til klubbens ansøgning, kan du skrive dem her
Har du behov for at vedhæfte en fil, kan du gøre det her