Byttebørs for strandretshaverne

Hjørring Kommune har vedtaget at det skal være muligt for strandretshaverne på Løkken Strand at bytte placering med hinanden.

Byttet kan kun ske imellem strandafsnittene. Er du i tvivl om dit badehus' placering kan du kontakte Vognmandsfirmaet Brødrene Sand på tlf. 21 69 26 28

For at skabe en kontakt imellem strandretshaverne har Hjørring Kommune oprettet en platform via. Facebook under navnet ”Strandretshaverne, Løkken Strand”. Her er det muligt at tilkendegive, at man er interesseret i at bytte og finde nogle at bytte med.

For at sikre, at det kun er strandretshaverne, som er medlem af gruppen, administreres den af Hjørring Kommune, som godkender anmodningerne om medlemskab til Facebook-gruppen.

For at blive medlem af gruppen skal du følge linket, logge på Facebook og anmode om medlemskab.

For at et bytte kan finde sted har Hjørring Kommune brug for at begge parter udfylder formularen nedenfor. Når Hjørring Kommune har modtaget begge formularer er aftalen bindende.

Hjørring Kommune skal have samtykke fra begge parter i hænde senest den 15. april for at byttet kan træde i kraft til kommende sæson. Sker byttet efter den 15. april vil det først træde i kraft til næste sæson.

* - skal udfyldes
* - skal udfyldes
* - skal udfyldes
* - skal udfyldes