Information om Byg og Miljø

Byg og Miljø er den digitale ansøgningsportal du skal benytte, når du ansøger om bl.a. byggetilladelse.

Før du ansøger via Byg og Miljø, er det en rigtig god ide at læse nedenstående oplysninger.

1. Forhåndsdialog med en byggesagsbehandler - På den måde sikre du dig, at du får indsendt alle de relevante oplysninger til din byggeansøgning, og derudover kan du få svar på mange af de spørgsmål som du måtte have i forbindelse med din byggesag.

Book en byggesagsbehandler 

 2. Læs om den kategori du skal benytte inden du begynder at udfylde din byggeansøgning via bygogmiljø.dk. Find den ønskede kategori på byggeri's hjemmmeside.

Byggeri's hjemmeside

3. Byggeriarbejde er omfattet af meget dokumentation i dag, såfremt forholdet kræver en byggetilladelse. Derfor er det ubetinget en god ide, at alliere sig med en professionel rådgiver. Selve det at ansøge om byggetilladelse er måske i dag ikke helt så kompliceret som tidligere, men det er i den grad krævende at afslutte en byggesag, da du som bygherre skal dokumentere en lang række forhold. Hvis ikke du undervejs i dit byggeri er obs på disse dokumentationskrav, så kan det både blive dyrt og meget besværligt at komme i mål med afslutning af din byggesag – og det er nødvendigt for at kunne optage realkreditlån eller handle din bolig.

4. Hvis du er klar til at indsende din ansøgning via Byg og Miljø, kan du benytte følgende link. HUSK at hvis du får brug for hjælp til ansøgningen, kan du altid få hjælp ved at kontakte support på følgende nummer: 70 20 00 00

Ansøg på Byg og Miljø

Hvad er Byg og Miljø?

Byg og Miljø er et selvbetjeningssystem, der støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan søge om eller anmelde:

  • Alle byggesager inklusiv byggeri på fredet ejendom

  • Etablering af jordvarmeanlæg

  • Spildevandsanlæg i det åbne land

  • Oprensning og udvidelse af sø

  • Etablering af ny sø

  • Indvindingsanlæg til drikkevand

  • Erhvervsindvinding

  • Anmeldelse af olietank.

 

Sådan ansøger du på Byg og Miljø


Sådan indsender du supplerende oplysninger og afslutter sagen på Byg og Miljø