Byggeri

Velkommen til byggeafdelingen hos Hjørring Kommune. Her på siden kan du finde information hvordan du skal forholde dig mht. byggeri.

OBS - vi gør opmærksomt på, at vi i øjeblikket har forlænget sagsbehandlingstid for byggeansøgninger fordi der er stor aktivitet i byggeriet og dermed mange indkomne byggeansøgninger. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere sagsbehandlingstiden, så alle der skal have bygget, kan komme videre.

Inden du indsender din byggeansøgning, har du mulighed for at få en forhåndsdialog med en byggesagsbehandler. Mødets varighed er 30 minutter, og det er GRATIS

Book en byggesagsbehandler

Vær opmærksom på: Byggeriarbejde er omfattet af meget dokumentation i dag, såfremt forholdet kræver en byggetilladelse. Derfor er det ubetinget en god ide, at alliere sig med en professionel rådgiver. Selve det at ansøge om byggetilladelse er måske i dag ikke helt så kompliceret som tidligere, men det er i den grad krævende at afslutte en byggesag, da du som bygherre skal dokumentere en lang række forhold. Hvis ikke du undervejs i dit byggeri er obs på disse dokumentationskrav, så kan det både blive dyrt og meget besværligt at komme i mål med afslutning af din byggesag – og det er nødvendigt for at kunne optage realkreditlån eller handle din bolig.