El-reduktion/varmepumpe

Hvis din primære opvarmningsform er elvarme, har du mulighed for at ansøge dit energiselskab om reduceret elafgift. Før du søger, skal du sikre dig at opvarmningsformen er registeret i BBR. Hvis det ikke er registeret, kan du rette det via dette link https://bbr.dk/ret.

Du kan først søge om reduceret elafgift fra den dag rettelsen er registeret i BBR. Derfor er det en god idé, at få det rettet med det samme. Vær opmærksom på at der er en sagsbehandlingstid for at tilrette BBR.

Hvis du allerede har registreret el som opvarmningsmiddel i BBR og ønsker at søge med tilbagevirkende kraft, kan du sende os en mail på byggeri@hjoerring.dk skriv BBR i emnefeltet. Så kan vi notere registreringsdatoen som en note i BBR.

Når rettelsen er godkendt, vil du modtage en opdateret BBR-meddelelse med digital post. Den kan du sende til dit energiselskab, som dokumentation for at din primære opvarmningsform er el. Hos Hjørring kommune udfylder vi ikke skemaer om reduceret elafgift, da energiselskaberne har adgang til de samme oplysninger på BBR-meddelelsen. 

Kontakt

Team Byggeri (BBR gruppen)
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring