For private pasningsordninger

Er du allerede godkendt som privat børnepasser, eller er du blot interesseret i at vide mere om området, kan du her på siden finde en række blanketter og informationer.

Få svar på dine spørgsmål

På siden med nyheder og information til private pasningsordninger kan du finde nyheder og information fra kommunen og tilmelde dig nyhedsbrevet.

Gå til nyheder til private pasningsordninger

I henhold til dagtilbudsloven skal ordene "privat pasningsordning" indgå i navnet på alle private pasningsordninger.

Det betyder, at ordene "privat pasningsordning" skal anvendes som betegnelse for alle private pasningsordninger i alle offentlige sammenhænge.

Dette krav indebærer, at det tydeligt fremgår på eksempelvis din hoveddør, hjemmeside og brevpapir, at det er en privat pasningsordning.

Det er den private børnepassers ansvar, at de vikarer der bruges i ordningen er godkendt af Dagtilbudssekretariatet, Hjørring Kommune.

Søg om at blive vikar i en privat pasningsordning

Erklæring om ændring i lønnen vedrørende privat pasningsordning

Hundeseddel 

Børnelinealen er et værktøj, hvor du som fagperson kan få hjælp til at vurdere om et barn er i trivsel, og hvilke handlemuligheder du har.

Børnelinealen

Trivselsforum er et tilbud til dagplejere, private pasningsordninger og forældre med børn på 0 til 3 år, der oplever bekymring for barnets trivsel eller udvikling.

Trivselsforum 0 til 3 år

Kontakt

Ring eller skriv til Dagtilbudssekretariatet

 

Kontakt Dagtilbudssekretariatet

Kontakt

Tilsynskonsulent Merete Sørensen 
 

Kontakt

Tilsynskonsulent Mette Vang Hansen