Information om dagtilbud 0-6 år

Det kommunale dagtilbud rummer dagpleje, vuggestue, integrerede institutioner og børnehaver.

Dagpleje: Dit barn kan være meldt ind i dagpleje fra barnet er 26 uger, til den måned barnet fylder 2 år og 10 måneder.
Vuggestue: Dit barn kan være meldt ind i vuggestue fra barnet er 26 uger, til den måned barnet fylder 2 år og 10 måneder.
Integreret institution: Indeholder både vuggestue og børnehave. Dit barn kan være meldt ind i en integreret institution fra barnet er 26 uger til skolestart.
Børnehave: Dit barn kan gå i børnehave fra den måned barnet fylder 2 år og 10 måneder til skolestart.

Alle 4 dagtilbud kan du som forældre selv booke i vores bookingsystem, hvor du skal logge ind med nemid. Klik i selvbetjeningsboksen til venstre.

Nyt om Covid-19 opdateret 29.01.2021

Midlertidig ændring af betalingsregler for kommunale dagtilbud som følge af Covid-19.

Som følge af Covid-19 er der nu i en periode mulighed for at passe sit barn hjemme uden at betale til dagtilbuddet, men med mulighed for at komme tilbage til pladsen i dagtilbuddet med få dages varsel.

Hjørring Kommune ændrer fra mandag den 1. februar 2021 betalingsreglerne for kommunale dagtilbud, så en dagtilbudsplads kan sættes i bero og være betalingsfri, så længe de nuværende restriktioner er gældende. Sæt dagtilbudspladsen i bero her via sikker post her.

Det betyder, at barnet ikke må komme i institutionen i den periode, pladsen er stillet i bero. Opstår der behov for pasning, vil der være mulighed for at aktivere pladsen på barnet igen, med få dages varsel ved at kontakte Dagtilbudssekretariatet via sikker post her.

Hvis man ønsker at melde barnet helt ud af dagtilbuddet, gælder de almindelige udmeldelsesregler med løbende måned+1 måned.

Vær opmærksom på, at regningen for februar skal betales.

Tilbagebetaling af for meget betalt takst vil ske hurtigst muligt.

NB: Dette er ikke gældende for SFO. Her gælder de normale udmeldelsesregler.