Hjælp og rådgivning - udenfor Hjørring Kommune

Alkolinjen er en national telefonrådgivning, hvor du kan få støtte og hjælp til dit eller din pårørendes alkoholproblem. Professionelle rådgivere vejleder dig om, hvad du kan gøre for at komme videre.
Læs mere på www.alkolinjen.dk

Nordjysk Alkoholrådgivning tilbyder gratis og anonym alkoholrådgivning til dig, der drikker for meget og til pårørende. Der er samtale-/netværksgrupper tirsdag kl. 18.30-19.30 i Forsamlingsbygningen, Østergade 9, 9800 Hjørring. Læs mere på www.alkoholraadgivning.nu

BørneTelefonen er oprettet for at give børn og unge mulighed for at få gode råd eller en at snakke med. Alle kan ringe gratis og anonymt til BørneTelefonen.
Læs mere på www.bornetelefonen.dk

BørneTelefonens nattelinje er for dig, som er utryg, i fare eller har behov for hjælp til at kontakte de sociale myndigheder.
Læs mere på www.bornetelefonen.dk/nattelinjen

Anonym rådgivning for forældre, bedsteforældre, venner, naboer og andre med relation til børn, der har det svært.
Læs mere om Forældretelefonen

På Anonyme Alkoholikeres hjemmeside kan du finde en oversigt over åbne selvhjælpsgrupper.
Læs mere på www.dkaa.dk

Den Blå Sociale Café er et åbent værksted, hvor man kan få sig en hyggelig sludder og en fortrolig snak over en kop kaffe i alkoholfrie omgivelser.
Læs mere på www.denblaasocialecafe.dk

Kvindeklubben hjælper dig med at lære andre mennesker at kende. Vi mødes hver anden mandag mellem 18.30 og 21.00, Torvet 4, 9800 Hjørring omkring en kreativ aktivitet.
Læs mere på www.nyenetvaerk.dk/kvindeklub-hjorring

Narcotics Anonymous Danmark er et 12 trins program til et stoffrit liv.

Læs mere om Narcotics Anonymous Danmark her